Thursday, 23 August 2012

Meet My "KIDS"

Assalamualaikum...
haloo3..cuti raya dh nak habes..assignment brtimbun lg blum disentuh....
mcm my cousin ckp lah "raye dh habes..max only 3 days"..mak aii..trima je lh hakikat cuti sikit sgt..huhu...

utk entry kali ni cik nadia nak citer lah ttg 'anak2' yg ada d bwh jgaan cik nadia ni..hik3
dh nak dekat 2 taOn cik nadia bela dorang sume..dah besar2 smpai beranak-pinak dah...sob3..
'dwasa' jugak dorang akhirnya...
so, cuti mid sem ni cik nadia brpeluang lah jmpa dorang...actually, mak dgn abah xnak letak dorang kt rumah sbb rumah cik nadia ni dlm kwasan perumahan..jadi ktaorg decide tggalkan kucing2 ni kt kebun je..nasib baek dorang membsr dgn sihat..selang 1hari, abah slalu jenguk & bagi dorang makan..alang3 abah nk pegi kebun ptg tadi, cik nadia apalagi..trus trkocoh2 brsiap nk ikot skali..hihi...excited nk maen dgn dorang..
weeee!! suka2..



 yg depan tu nmanye Alice..yg blkg Uteh - ank Alice.. dua2 sama putih...


yg ni nmanya Tom - ank Alice jugak.. (yg ni jnis demand sikit, xsuka org pgg dia) haish2...


 haa...yg ni pulak Apok@Julia - ank Tom.. sama mcm mummy dia, suka pnjat bumbung..(ssh nak pegang jugak)


Jeng3!! ni la new born kitten cik nadia..hihi... yg putih Tim and yg hitam Tam = Tim & Tam.. huhu.. dua2 ekor ni ank Alice..baru 2 bulan lebih kott..gebu sgtt...=D

Alice & Tim
Tim

Tam

so, dorang ni lah yg cik nadia syg sgt3..dorang slalu hiburkn cik nadia wlaupun jarang2 ktaorg bleh jmpa...
it's okayy ank2ku..nnt mummy blk rumah kita bleh jmpa lagi okay...sobss3..
hope dorang still sehat gebus2 je bila cik nadia blk perlis pulakk yee..hihi...
okay lahh..nnt kalau rajin cik nadia kembali dgn post baru ye..huhu..bubui..
wassalam...=))

1 comment:

  1. comelnya kucing dia..slmt hari raya..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete